Lyx i en box.

Välkommen till Bonboqs

Bonboqs är ett presentföretag från Stockholm som gjort det mer personligt och meningsfullt att skicka exklusiva presenter.

 

Det hela började med att grundaren Abbi skulle hitta en fin födelsedagspresent till sin flickvän. Efter att ha tröttnat på traditionella presenter kände han att en blombukett eller chokladask inte längre skulle räcka till. Möjligen en kombination? Men att ta sig till olika butiker var inte bara tidskrävande, det var svårt att få en överskådlig bild över den gåva han skulle ge bort. Det hela saknade personlighet. Han diskuterade dilemmat med vännerna Tim och John och tillsammans började de spåna på en idé för att göra presentupplevelsen mer personlig, smidig och exklusiv. Fram växte Bonboqs.

 

Med Bonboqs blev det möjligt att på egen hand kombinera lyxiga produkter som skickas i form av en present. Gåvorna når mottagarens dörr i en elegant box fylld med innehåll från noggrant valda leverantörer. Från evighetsrosor och belgiska praliner till havssalt från bergen i Himalaya.

 

Genom att kombinera Abbis erfarenhet inom startups och företagande, Tims bakgrund som jurist och Johns erfarenhet om produktutveckling valde de att starta ett kundmedvetet företag för att tackla problemet som alla stöter på gång på gång: Vad ska jag ge bort i present?

Livet är som en dans på rosor

Rosorna på vår hemsida är äkta s.k. evighetsrosor, vilket innebär att de preserverats för längre hållbarhet. Trots denna process återger de samma känsla och doft som traditionella rosor, men med en mycket längre hållbarhet.

rosbild
pralbild

“Life is like a boqs of chocolates”

Pralinerna vi erbjuder är handgjorda från Belgien och håller högsta kvalitet. Detta beror inte endast på den vansinnigt goda smaken utan chokladen genomgår rigorösa kvalitetskontroller innan vi får in den. Dessa exklusiva pärlor är gjorda av 100% rent kakaosmör och är befriade från konserveringsmedel.