Julklapp till Personal 2019

2019 är på väg mot sitt slut och det är dags att hitta en julklapp för företagets personal. Med våra stilrena presentboxar hoppas vi kunna ge de anställda på ditt företag en riktigt fin julklapp! Du kan själv välja ut innehållet i boxen – vi paketerar enligt era önskemål och levererar till er adress. I god tid innan personalen hunnit iväg på julsemester.

 

Beställningar tas emot fram till den 1:a december 2019

 
 

Svårt att välja julklapp?

Efter ett långt år av hårt slit och arbete är det nästan ett måste att ge de anställda en fin julklapp. Men hur ska du som fått ansvaret att ordna julklapp få alla nöjda? Finns det andra alternativ än presentkort? Med vår julklapp får du handplocka innehållet helt själv.

I vår presentbox får det plats 3 julgåvor, och i vår broschyr kan du direkt se vad som finns att välja på. Om du redan vet att ett stort gäng föredrar doftljus mer än organiskt te – men å andra sidan finns det flera som istället föredrar organiskt te, ja då kan vi ordna flera unika uppsättningar helt kostnadsfritt. Du är alltså inte låst till endast en uppsättning.

När du är nöjd är det bara att tala om för oss på Bonboqs hur du vill att boxarna ska komponeras!

Ladda ner vår broschyr
Julklapp till Personal 2019

Våra julklappar

Här ser du exempel på 3 presentboxar som vi själva komponerat ihop. Vill du så får du självklart välja innehållet i boxen helt själv – och du är heller inte låst till endast en uppsättning. Välj bland evighetsrosor, doftljus, SPA-set, organiskt te och våra söta godbitar. Tryck här för att få en komplett lista på vårt urval.

475 kr
475 kr
495 kr

Prislista

Vi erbjuder julklappar från 330:-/anställd. Priser anges ex moms. Fri frakt på alla beställningar.

10-50 anställda
350:-/st
1 presentbox - 3 gåvor?
Fri frakt i Stockholm?
Leverans: 3-4 arbetsdagar?
Beställ idag
50-100 anställda
340:-/st
1 presentbox - 3 gåvor?
Fri frakt i Stockholm?
Leverans: 4-5 arbetsdagar?
Beställ idag
100+ anställda
330:-/st
1 presentbox - 3 gåvor?
Fri frakt i Stockholm?
Leverans: 6-7 arbetsdagar?
Beställ idag

Hur en beställning går till

1. Välj innehåll

Välj innehållet i er boxar antingen direkt på hemsidan eller genom att kontakta oss. Du kan kostnadsfritt välja flera olika uppsättningar.

2. Ange antal

Ange hur många paket ni vill beställa.

3. Vi levererar

Vi paketerar och levererar till angiven adress i Storstockholm.

Beställ julklappar

Julklappens innehåll

Hos Bonboqs är det du som får välja innehållet för ditt företags julklapp. Du hittar bland innehållet evighetsrosor, sockrade hjärtan, doftljus m.fl. Eftersom du känner personalen på företaget bättre än vad vi gör, är det du som får välja ut innehållet i julklappen. Har ni några allergiker på företaget kan du självklart läsa om näringsinnehållet för varje produkt.

Utöver själva boxarna får du även inkludera ett litet julkort. Berätta för oss vad som ska stå i det, så lägger vi in ett litet guldkuvert i boxen med ditt meddelande. En minst sagt personligt upplevelse!

 

julbroschyr
Anställd Öppnar Julklapp
Julklapp till Anställda

Gåvokort som julklapp?

I ett hav av julklappstips på nätet vet vi hur svårt det kan vara att hitta en ordentlig julklapp. En sådan som de anställda kommer uppskatta. Alltså uppskatta på riktigt.

Som ett innovativt presentföretag hade vi som mål att ta fram en exklusiv och uppskattad julgåva. Detta efter vi själva varit med om att ta emot medelmåttiga julklappar som senare står och skräpar.

Det finns givetvis alternativ som gåvokort och presentkort. Men ifall du visar att du lagt ner lite tid på din julgåva kommer gå lång väg med din personal. Det kommer att löna sig i på sikt. Det finns även regler som säger att presentkort och liknande som kan bytas ut mot pengar inte är skattefria.

 

“Giving does not only preceed receiving; it is the reason for it. It is in giving that we receive.”

Israelmore Ayivor

 

Inte ordnat julklappar till personalen än?

Skicka in formuläret nedan så återkommer vi med en prislista och hjälper er komma igång med beställningen


  Är julklappar avdragsgilla?

  Normalt sett är gåvor från ett företag till sina anställda skattepliktiga. Men det finns undantag och julklappar är ett av de undantagen. Julklappar är alltså skattefria så länge värdet av julklappen överstiger 450 kronor, inklusive moms.

  Vad kostar en julklapp hos Bonboqs?

  Bonboqs säljer presentboxar till privatpersoner och företag, till ett pris som normalt sett ligger mellan 475 – 495 kronor inklusive moms. Inför julen 2019 lanserar vi en kampanj, där ni som företag kan beställa julklappar från 330 sek exklusive moms. Kontakta oss för ytterligare rabatter vid större inköp.

  När måste jag senast beställa?

  För att hålla hög standard och vara en pålitlig leverantör under julen packar vi alla boxar på egen hand. Det innebär att vi behöver lite tid att packa boxarna ifall det är många som beställer. Detta gäller för större företag med många anställda. Generellt behöver vi 3-4 arbetsdagar från september-november. I december är det högtryck och då kan det ta några dagar extra.

  Rekommenderad Julklapp

  5 julklappstips från Bonboqs

  Inför ditt företags julklappsinköp finns det en del saker att tänka på för att det inte ska bli helt fel. Vi vill ge följande tips inför julafton även om ni väljer att handla från någon annan.

  1. Begränsa företagets branding

  Undvik att marknadsföra ert företag för mycket i julklappen i form av för mycket branding. Exempelvis kan en för stor företagslogotyp tolkas som att ni som företag endast vill marknadsföra er.

  2. Var ute i god tid

  Sökningen”Julklappar personal” visar en tydlig trend. De allra flesta letar efter julklappar för sin personal så sent som i december. Att ordna en julklapp sker ofta inte i en handvändning. Det gäller att räkna in faktorer som leveranstid och att många valt att ta ledigt i december. Var ute i god tid så slipper du ge en försenad julklapp i januari, med svansen mellan benen.

  Trend Julklappar Personal

  3. Gör detta år personligare

  Vi har redan berört detta ämne men det tål att upprepas igen. En personlig julklapp visar omtanke på ett helt annat sätt än en produkt som kan köpas överallt. I många fall kommer en opersonlig gåva i form av en vanlig produkt som mottagaren redan äger. ”Jag har ju redan en”, kommer att vara mottagarens första tanke. Även om du i själva verket vill väcka tanken ”Åh vilken fin gåva. Detta företag bryr sig verkligen om sina anställda”.

  4. Välj inte en för billig gåva

  Med prisjämförelsetjänsternas framväxt och vår ständiga tillgång till nätet gör att du inte kan välja en allt för billig gåva. Det är lätt för personalen att se hur mycket julklappen kostade och om den är för billig kan det göra mer skada än nytta.

  5. Strunta inte i det

  En julklapp till de anställda från företaget kan vara viktigare än du tror. Om du känner att du är sent ute eller inte hittar något som passar kanske du väljer att strunta i det. Det kommer definitivt finnas anställda som kommer fundera på varför de inte fick en julklapp i år. Speciellt om deras vänner och familjemedlemmar fick en julklapp från sitt företag. Gör inte detta misstag. Även om din julklapp inte är perfekt rekommenderar vi starkt att köpa någonting.